Australië

Reizen per Camping Car

Australië

Land van contrasten

Er zijn maar weinig landen die kunnen tippen aan de veelzijdigheid en natuurschoon van Australië. In het noorden vind je het Great Barrier Reef en tropische regenwouden, in het centrale deel spectaculaire rode rotsformaties en woestijnen en in het zuiden wachten kronkelende kustwegen, befaamde wijnstreken en bruisende wereldsteden als Sydney en Melbourne op je.

Meer over (reizen naar) Australië

Rijden door Australië

Een camper is een heel geschikt voertuig om mee door Australië te reizen. Maar een camper is helaas duur, rijdt moeizaam en verbruikt ook nog eens veel brandstof. Zou het niet heerlijk zijn als je met een gewone auto kon reizen, die alles heeft wat een camper ook heeft? Het kan, met onze Camping Car!

Australië per Camping Car

Rijdt als een auto, slaapt als een camper

Onze Camping Car:

  • kost ongeveer hetzelfde als een normale huurauto
  • Heeft een comfortabel 2-persoonsbed en keuken aan boord
  • Gebruikt niet meer benzine dan een normale auto
  • Telt op de camp grounds als tent
  • Rijdt veel soepeler, sneller en makkelijker dan een camper
  • Rijdt ook door smalle straten

Met de Camping Car rijd je probleemloos naar de kleine camp grounds, midden in de natuur en ver van de massa. Hier zijn nauwelijks toeristen en maak je makkelijk kennis met de locals, die graag bijzondere reistips geven.

Alles over de Camping Car

Reizen en slapen in Australië

Midden in de natuur en midden in de stad

Australië is extreem in alle opzichten. De afstand van Perth in het zuidwesten naar Sydney in het zuidoosten bedraagt 4000 kilometer. Er zijn maar liefst 3 tijdzones. En er wonen ‘slechts’ 22 miljoen mensen.

Als je meerdere steden en natuurgebieden tijdens je reis wilt zien, zul je dus heel wat kilometers afleggen en op verschillende plekken overnachten.

Met onze Camping Car rijd je soepel en ontspannen naar de mooiste campings, ver van de toeristenmassa’s. En als je een keertje luxe wilt overnachten, in een kleinschalig hotel of B&B bijvoorbeeld, rijd je net zo makkelijk het centrum van een stad binnen.

Tips voor activiteiten in Australië

Some Content!

This was hidden on the page and loaded into the new Boxer instance. Find me in _modals.php