Kamperen

Kamperen in Australië

De Camping Car brengt je overal heen

Australië is een fantastisch land om met de camper of caravan te verkennen. Elke staat heeft zijn eigen prachtige en unieke bezienswaardigheden. Wil je nationale parken die op de Werelderfgoedlijst staan bezichtigen? Dan zijn het Great Barrier Reef, de Blue Mountains of Kakadu National Park echt iets voor jou.Wil je eens proberen te surfen? Ga dan naar Byron Bay, Bondi Beach of een bijzondere plek zoals Torquay aan de Great Ocean Road.

Waar je ook naar op zoek bent, de Camping Car brengt je erheen.

Nationale Parken in Australië

Goedkoper kamperen dan op particuliere campings

De Nationale Parken in Australië worden door de staat beheerd. Over het algemeen zijn de campings hier eenvoudiger en goedkoper dan particuliere campings. Je betaalt er ongeveer $5 - $20 per nacht, afhankelijk van de beschikbare voorzieningen, de locatie en het seizoen.

Wij zijn dol op deze campings: ze zijn meestal rustiger, meer afgelegen, mooier en goedkoper dan andere kampeerplaatsen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende nationale parken.

Qld
National Parks New
South Wales National Parks
Victoria National Parks
South Australia National Parks.
Northern Territory
National Parks
Uluṟu-Kata Tjuṯa
National Park
Kakadu National Park Australia

Particuliere vakantieparken

Meer voorzieningen en dichter bij steden

Particuliere vakantieparken bieden over het algemeen meer voorzieningen en liggen dichter bij steden dan campings in Nationale Parken. Soms liggen ze zelfs in de stad. Een staanplaats kost ongeveer $15 - $60 per nacht, afhankelijk van de beschikbaarheid van elektriciteit, de locatie en het seizoen.

Reistips voor Australië

Op alles voorbereid

Reizen in Australië is bijzonder veilig en alle bezienswaardigheden zijn gemakkelijk met een Camping Car te bereiken. Het klimaat en de omgeving kunnen echter extreem en onvoorspelbaar zijn. Met een beetje gezond verstand en een goede planning kun je je echter op alles voorbereiden.

Bekijk de pagina Reistips / gevaren van Australië voor meer informatie. Als je op zoek bent naar algemene informatie, kun je hier klikken.

Some Content!

This was hidden on the page and loaded into the new Boxer instance. Find me in _modals.php