Reisinformatie

voor Australië

Reisinformatie over Australië

Australië is gigantisch! Als je alle prachtige steden en de natuur, cultuur en geschiedenis van het land wilt verkennen, kun je er maanden of zelfs jaren rondreizen. Wat je programma ook wordt, we raden je aan om de belangrijke basisinformatie op deze pagina door te nemen.

Reistips Australië

Reizen in Australië is bijzonder veilig en alle bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te bereiken met de Camping Car. Het klimaat en de omgeving kunnen echter extreem en onvoorspelbaar zijn. Met een beetje gezond verstand en een goede planning ben je op alles voorbereid. Bekijk de pagina Reistips / gevaren van Australië voor meer informatie.

Rijbewijs

Wij adviseren alle reizigers om een geldig rijbewijs uit eigen land én een internationaal rijbewijs mee te nemen. De Australische staten hebben elk hun eigen regels. Houd altijd beide rijbewijzen bij de hand om vertragingen of boetes te voorkomen.

Het weer in Australië

Op deze fantastische website vind je alles wat je maar wilt weten over het Australische weer.

Reis- en annuleringsverzekering

Zorgeloos en wijs op reis

Met een reisverzekering ga je met een gerust hart op reis naar Australië. Als je bagage gestolen zou worden of je door een ongeluk of ziekte (medische) kosten zou moeten maken, is dat op zichzelf al vervelend genoeg. Met een goede reisverzekering hoef je je dan over de kosten in elk geval geen zorgen te maken,

Daarnaast adviseren wij je om een annuleringsverzekering af te sluiten. Stel dat jij, je reisgenoot of iemand van je naaste familie ziek wordt vlak voor vertrek en je niet op reis kunt, dan krijg je (een deel van) de reissom terug. Veel annuleringsverzekeringen keren ook uit in geval van zwangerschap, ontslag of een scheiding.

Some Content!

This was hidden on the page and loaded into the new Boxer instance. Find me in _modals.php