Activiteiten

Activiteiten

Wij hebben de beste activiteiten voor je geselecteerd in Nieuw-Zeeland. Hierdoor ervaar je het land op de leukste manier voor de laagste prijs. Hoe meer pakketten je toevoegt hoe meer korting je krijgt. Bekijk hieronder wat je gaat beleven voor veel minder wanneer je snel naar Downunder gaat reizen.

Onze activiteiten

vanaf € 100,00

Zwemmen met dolfijnen

Wie droomt er nu niet van om dolfijnen in het wild te zien en vooral om met ze te zwemmen! Dolphin Encounter organiseert excursies naar de dolfijnen die leven voor de kust van Kaikoura. Je kunt de dolfijnen vanaf de boot observeren of het water in gaan om samen met ze te zwemmen. Wat je ook kiest, je kunt in ieder geval rekenen op een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 130,00

Dart River Jet Safari

De Funyak Safari is een unieke belevenis waarbij je een geweldige jet-boottocht maakt door de wildernis gevolgd door een leuke tocht op oplaasbare kano’s. Tijdens deze safari maak je kennis met de prachtige natuur van Mount Aspiring National Park.

De gidsen nemen je mee op een onvergetelijk avontuur, door prachtig landschap waar je de natuurlijke en culturele diversiteit van het gebied gaat ontdekken.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 170,00

Overnachtcruise op Doubtful Sound

In het Fiordland National Park kun je je vergapen aan beboste heuvels, steile bergen, enorme watervallen, donkere meren, woeste rivieren en natuurlijk schitterende fjorden die diep het land insnijden.

Fiordland Cruises nodigt je uit om te komen genieten van een unieke ontdekkingsreis op de Doubtful Sound met overnachting op de boot. Tijdens de cruise maak je excursies en ontdekkingstochten in dit schitterende gebied.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 210,00

Abseilen in de Waitomo Caves

Ben je avontuurlijk aangelegd, dan moet je zeker gaan abseilen in de Waitomo Caves. Je daalt ongeveer 100 meter af in een vreemde, sprookjesachtige wereld. Terwijl je langzaam afdaalt geniet je van het door mistflarden gefilterde licht dat een speciale glans geeft aan onbekende planten en vreemd gevormde rotsformaties.

De afdaling duurt zo’n 30 minuten. Eenmaal beneden bieden wij een lunch op wat waarschijnlijk de vreemdste plek is waar je ooit een maaltijd hebt gebruikt, waarna we lopend, zwemmend en klimmend via reusachtige grotten en spelonken het gebied verlaten. Onderweg ontdek je watervallen, oeroude walvisbeenderen en fossiele oesters en natuurlijk de schitterende vuurvliegjes.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 100,00

Zeilen op een Americas Cup Yacht of Walvis Spotten in Auckland

Wordt onderdeel van de crew op America’s Cup Yacht, neem het roer, bedien de Grinders of ontspan en geniet van de tocht door de mooie Waitemata haven.

Onze zeiljachten bieden je de mogelijkheid om te zeilen op een van deze Grand Prix Race Machines, normaal gesproken een domein voor miljonairs en professionele zeilers.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 70,00

Zee Kayaken bij Abel Tasman

Deze kayaktocht volgt de kustlijn van het Abel Tasman National Park. Het noordelijke deel wordt zelden bezocht door anderen en heeft spectaculaire uitzichten.

Geniet van de zeehonden die rond je kayak zwemmen en ontspan op een van de vele stranden en verken blauwe lagunes. Het is een ontspannen en onvergetelijke ervaring!

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 250,00

Heli Hike in Franz Josef

De schitterende gletsjer Franz Josef Glacier is het juweel van de gletsjers aan de westkust van Nieuw-Zeeland. Franz Josef Glacier Guides biedt u de mogelijkheid de meest spectaculair gletsjer ter wereld te verkennen. U kunt diverse trektochten op de gletsjer maken, voor alle niveaus.

Tijdens de Ice Explorer neemt een helikopter je mee naar de gletsjer. Eenmaal geland maak je met een gids een 3 uur durende wandeling met fantastische uitzichten.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 225,00

Een dag met Hone

Hone is een afstammeling van de eerste Maori-immigranten in het noorden van Nieuw-Zeeland. Hone vertelt over de geschiedenis, de legenden en gebruiken van de Maori die zich in het gebied van de Bay of Islands vestigden.

Hone neemt je een dag mee op pad in zijn leven. De invulling van deze dag hangt af van het weer maar kan variëren van een kano tocht over de rivier, lunchen bij hem thuis met zijn familie of het bezoeken van bijzondere plekken in de Bay of Islands.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 240,00

Kiwi’s spotten op Kapiti Island

Iets ten noorden van Wellington ligt Kapiti Island, een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Op het eiland komen veel zeldzame vogels voor zoals de zadelrugspreeuw, weka, takake, kokako en natuurlijk de nationale trots: de kiwi.

Om de rust in dit bijzondere natuurgebied te garanderen worden er per dag slechts 50 bezoekers toegelaten die op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids het eiland kunnen verkennen.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 70,00

Maori War Canoe in de Bay of Islands

De Ngapuhi stam en Taiamai Tours heritage journeys laten je een kijkje nemen in hun gewoontes, rituelen en tradities. Neem deel aan een Waka tour en onvergetelijke herinneringen zijn gegarandeerd.

Je ontmoet de lokale Ngapuhi die bekend staan om hun bijzondere verhalen en hun traditionele kennis. Je gaat mee in een traditionele kano van Waitangi Bridge en krijgt een prachtig beeld van de natuur en cultuur van Northland en de plaatselijke Maori.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 90,00

Sterren kijken bij Mt. John

Je brengt een bezoek aan de sterrenwacht die hoog boven het stadje uit torent en je zult daar de schitterende zuidelijke hemel afspeuren. Je verkent de zuidelijke hemel met een telescoop, een verrekijker en het blote oog en ziet fantastische dingen, zoals de Melkweg, Alpha-Centauri - onze dichtstbijzijnde buurster - en Sirius, de helderste ster aan onze hemel.

Je bekijkt en leert over de dichtstbijzijnde melkwegstelsels en de Magelhaense Wolken die samen aan de hemel staan met sterrenbeelden als Orion de Jager en de Schorpioen. Misschien heb je zelfs het geluk sterrenhopen zoals het mooie Juwelendoosje te zien, of ontzagwekkende planeten en verre melkwegstelsels.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 87,00

Surfen leren in Raglan

Leer in twee dagen de basics van het surfen in Raglan. Je verblijft in een accommodatie dichtbij het strand en gaat twee dagen onder begeleiding privé of in een groep leren surfen.

National Geographic heeft Raglan als beste Surfplek in de wereld uitgeroepen, een activiteit die je dus niet wilt missen.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 180,00

Wandelen en bomen planten in het Urewera Regenwoud

Een bijdrage leveren aan het voortbestaan van het regenwoud, dat kan je doen door flink te doneren, maar ook door mee te gaan op deze activiteit waarbij je zelf negen inheemse bomen gaat planten die nog generaties lang zullen bestaan.

Naast het planten van bomen kun je genieten van de legendes en verhalen van de plaatselijke Maori’s die verteld worden door Joe Doherty, een belangrijke Maori die verantwoordelijk is geweest voor het in beeld brengen van het Maori-cultuurgoed in Te Papa, Nieuw-Zeelands nationale museum in Wellington.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 70,00

Zeevissen in Northland

Leer zeevissen in de prachtige Bay of Islands. Deze regio biedt fantastische mogelijkheiden om te gaan vissen in de zee en vele rivieren die vol zitten met zeedieren

Steve Butler neemt je mee op een waar avontuur van Action Fishing. Hij staat wereldwijd bekend als professioneel zoutwater visser en is hiervoor ook de ideale gids. Hij kent het gebied op zijn duimpje en heeft wel meer dan 30 jaar ervaring en weet dus wel waar hij je mee naar toe moet nemen om de vis van jouw keuze te vangen

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

Some Content!

This was hidden on the page and loaded into the new Boxer instance. Find me in _modals.php