Activiteiten

Maak je reiservaring compleet

Wij hebben de beste activiteiten voor je geselecteerd in Australië. Hierdoor ervaar je het land op de leukste manier voor de laagste prijs. Hoe meer pakketten je toevoegt hoe meer korting je krijgt. Bekijk hieronder wat je gaat beleven voor veel minder wanneer je snel naar Downunder gaat reizen.

Onze activiteiten

vanaf € 310,00

2 dagen Kangaroo Island verkennen

Ontdek gedurende twee dagen Kangaroo Island, een van Australisch mooiste en belangrijkste toeristische bestemmingen waar de nadruk ligt op de natuur. Neem vanaf Adelaide de veerboot over de Backstairs Passage en geniet van unieke bezienswaardigheden als de Remarkable Rocks, speelse Australische zeeleeuwen en Nieuwzeelandse pelsrobben.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 328,00

4WD Safari op Fraser Island

3-daagse geweldige 4WD Safari (2 nachten)

Ontdek Fraser Island in drie dagen met een geweldige 4WD Safari. De gids, die de hele tocht bij je blijft, is geboren en getogen op Fraser Island en laat je niet alleen de meest fantastische plekken op het eiland zien, maar vertelt ook van alles over de geschiedenis, de fauna en flora. Misschien krijg je onderweg zelfs wel dingo’s te zien!

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 50,00

Brambuk Aboriginal Centre

Brambuk verzorgt verschillende tochten langs Aboriginal-erfgoed en de bijzondere natuur van deze streek. De Aboriginals kennen de Grampians al eeuwenlang als Gariwerd, een spirituele plaats vol dromerige verhalen, heilige plekjes, ‘bush-tucker’ (voedsel in de natuur), water en beschutting. Tijdens de Bunjil Creation Tour leer je alles over het ontstaan van dromen in deze streek en kun je eeuwenoude rotsschilderingen en de rustplaats van de Creator Spirit Bunji en zijn twee helpers de Bram-Bram-Bult-broeders bekijken.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 131,00

Dagtour Blue Mountains

De Blue Mountains liggen op 90 minuten rijden ten westen van Sydney, een sensationeel natuurgebied dat niet voor niets op de werelderfgoedlijst staat. In dit gebied vind je steile rotswanden en ravijnen, regenwouden, dichte eucalyptusbossen en watervallen.

Op deze dagtocht naar de Blue Mountains maak je kennis met een de vele facetten van het park en kun je genieten van adembenemende vergezichten vanaf de bergen. De Blue Mountains is een schitterend wildernisgebied met een zeer gevarieerd dierenleven, uitbundige flora, prachtige zandstenen formaties en hoog oprijzende rotspartijen met verscheidene watervallen.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 166,00

Daintree Dreaming Bama Way bij Port Douglas

Tijdens deze interessante en exclusieve excursie maak je kennis met de cultuur van de Aboriginals en de ongerepte schoonheid van de natuur in het als werelderfgoed geklasseerde Daintree National Park. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten! De broers Kubirri Warra leren je hoe een speer te hanteren en ze laten u zien hoe je vis, krabben en mosselen kunt opsporen. Je komt van alles te weten over de Dreamtime, over Aboriginal art en verhalen van de Aboriginals in de regio Mossman.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 565,00

Duikcursus op de Great Barrier Reef

Ga op een driedaagse duikexpeditie waarbij je de allermooiste plekjes van het Outer Great Barrier Reef te zien krijgt. Een meerdaags verblijf op het Great Barrier Reef is de beste manier om de veelzijdigheid van dit enorme rif te leren kennen. Je gaat maar liefst 11 keer duiken verspreid over de drie dagen, waarvan ook twee keer in de avond. De expedities zijn inclusief alle duikspullen en begeleiding.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 20,00

Pinguïns kijken bij Freycinet of Philip Island

Een pinguïnexcursie is de beste manier om pinguïns van dichtbij te bekijken zonder ze te storen. De locatie is een stuk kleinschaliger dan op andere locaties in Australië wat voor de beleving een stuk prettiger is. De enthousiaste gids zal je vertellen over de leefgewoonte van deze bijzondere dieren. De pinguïns zijn gewend aan de excursie en aan de lichten, maar harde geluiden en cameraflitsen zullen hen wegjagen.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 270,00

Sailing Whitsunday Islands

642.20

Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van de Whitsunday Islands op een cruise met Camira Sailing Adventure. Met haar futuristische bouw en moderne technologie is het een van ’s werelds snelst zeilende catamarans met een topsnelheid tot 30 knopen. Het smaakvolle design en de machtige zeilen zorgen voor een uniek zeilavontuur in dit populairste watersportgebied van Australië. Ga zwemmen of snorkelen, geniet van de mooie stranden en baaien, van een heerlijke barbecuelunch en van het zeilen met hoge snelheid.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 504,00

Snorkelen op de Great Barrier Reef

Heb je nog geen ervaring met duiken, maar wil je wel graag het Great Barrier Reef verkennen ga dan op een driedaagse snorkelexpeditie waarbij je de allermooiste plekjes van het Outer Great Barrier Reef te zien krijgt. Een meerdaags verblijf op het Great Barrier Reef is de beste manier om de veelzijdighied van dit enorme rif te leren kennen. Tijdens het snorkelen verkent u ook veel fantastische plekjes buiten het rif.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 197,00

Top End Safari naar Arnhemland

In Arnhem Land laat een Aboriginal-gids prachtige voorbeelden van rotstekeningen zien bij Injalak Hill. In deze omgeving vind je de beste voorbeelden van deze Aboriginal-kunst in Arnhem Land en volgens sommigen in heel Australië. Daarna volgt een uitstapje in het dal. Met het schitterende decor van billabongs, vogels en bergen is het een plek waar je dit unieke, ongerepte deel van het Northern Territory aan den lijve kunt ervaren.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 536,00

Wayoutback Safari in de Red Centre/Uluru of Kakadu

Deze driedaagse 4WD tocht in een kleine groep met een ervaren gids laat je kennis maken met de hoogtepunten van het Red Centre, Uluru (tour Ayers Rock), Kata Tjuta (The Olgas) en Watarrka (Kings Canyon). Je kunt de outback op een authentieke manier ervaren door echt ‘wayoutback’ te gaan. Dit houdt in dat je kampeert op afgelegen kampeerplaatsen midden in de outback onder de sterrenhemel, een ervaring om nooit meer te vergeten.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

vanaf € 143,00

Wilderness Cruise bij Bruny Island, Tasmanië

Deze multi-award winnende drie uur durende eco cruise neemt je mee naar een aantal van de meest ongerepte kustlijnen van Tasmanië. De snelle en comfortabele boten zorgen dat je direct midden in het avontuur zit. Bruny Island biedt prachtige natuurlijke rotsformaties, een van de grootste van de wereld. Maak kennis met de Bruny Island zeehonden, dolfijnen, walvissen, albatrossen, adelaars, pijlstormvogels en stormvogels die in dit delicate ecosysteem leven.

Meer informatie Voeg toe aan mijn offerte

Some Content!

This was hidden on the page and loaded into the new Boxer instance. Find me in _modals.php