Nieuw-Zeeland

Reizen per Camping Car

Nieuw Zeeland

Een onvergetelijke ervaring

Reizen in Nieuw-Zeeland is fantastisch. De landschappen met hun unieke flora en fauna zijn bijzonder indrukwekkend en de Nieuw-Zeelanders zijn warme, vrolijke en eerlijke mensen. Ze verstaan de kunst van het gastheerschap en vinden het prachtig om verhalen te vertellen en hun gasten te amuseren.

Meer over (reizen naar) Nieuw-Zeeland

Rijden door Nieuw-Zeeland

Een camper is een zeer geschikt vervoersmiddel om veel van Nieuw-Zeeland te zien. Maar is camper is duur, verbruikt veel brandstof en rijdt moeizaam, zeker in de bergen en in steden. Daarom bieden wij je een alternatief: de Camping Car. Slaapt als een camper, maar rijdt als een gewone auto!

Nieuw-Zeeland per Camping Car

Het beste van auto en camper

Onze Camping Car:

  • kost ongeveer hetzelfde als een normale huurauto
  • Heeft een comfortabel 2-persoonsbed en keuken aan boord
  • Gebruikt niet meer benzine dan een normale auto
  • Telt op de camp grounds als tent
  • Rijdt veel soepeler, sneller en makkelijker dan een camper
  • Rijdt ook over onverharde wegen en door smalle straten

Met de Camping Car rijd je probleemloos naar de kleine camp grounds, midden in de natuur en ver van de massa. Hier zijn nauwelijks toeristen en maak je makkelijk kennis met de locals, die graag bijzondere reistips geven.

Alles over de Camping Car

Spectaculair

Van Noord tot Zuid

Nieuw-Zeeland kent 16 regio’s, 9 op het Noordereiland en 7 op het Zuidereiland. Omdat het landschap in Nieuw Zeeland zo verschillend is, is er in elke regio wel wat bijzonders te zien en te doen.

Bewonder de enorme bomen in het Waipoua Kauri Forest in Northland, het meest noordelijke punt van Nieuw Zeeland. Of relax op Kapiti Coast in Wellington, waar u de mooiste zandstranden vindt.

Ook op het Zuidereiland is genoeg te zien. Het Westland Tai Poutini National Park in de regio West Coast bijvoorbeeld, een spectaculaire afwisseling van hoge bergen, imposante gletsjers, schitterende meren en zelfs regenwouden.

Tips voor activiteiten in Nieuw-Zeeland

Maori cultuur

Some Content!

This was hidden on the page and loaded into the new Boxer instance. Find me in _modals.php